Få et eksklusivt knivsett og blokker fra Global når du bestiller nytt kjøkken. Verdi Kr 5 929,-

Personvernpolicy.

Vi er forpliktet til å beskytte og respektere våre kunders personvern som definert i EUs personvernforordning (GDPR, General Data Protection Regulation). Nedenfor beskriver vi hvordan vi behandler opplysningene vi samler inn på nettstedet vårt. Denne personvernpolicyen kan bli endret i forbindelse med at vi utvikler nettstedet vårt og/eller lovendringer.

Innsamling av opplysninger
Når du sender kontaktopplysningene dine til oss via funksjonen "Bestill hjemmebesøk" , behandler og lagrer vi disse opplysningene utelukkende for å kunne kontakte deg for å avtale et møte. Vi mottar automatisk og lagrer opplysninger fra datamaskinen og nettleseren din, inkludert din IP-adresse, opplysninger om programvare og maskinvare samt siden du søkte etter. Opplysningene vi samler inn fra deg, kan brukes for å gjøre opplevelsen din personlig, tilby passende annonser, forbedre nettstedet vårt og føre statistikk over besøk og bruk.

Formål og beskyttelse av opplysninger
Creoform samler kun inn opplysninger om deg som privatperson eller foretak for å kunne tilby, opprettholde og levere tjenestene våre. Vi behandler opplysningene dine med største forsiktighet og iverksetter egnede tiltak for at de skal behandles på den måten som vi beskriver her og i henhold med loven. På nettstedet vårt kan du sende inn kontaktopplysningene dine til oss for at vi skal kontakte deg. Disse opplysningene bruker vi utelukkende for å kunne kontakte deg for å avtale et møte. Ved å sende kontaktopplysningene dine til oss, samtykker du til at opplysningene brukes som beskrevet i personvernpolicyen vår. Du har selvfølgelig rett til å få vite hvilke personopplysninger vi behandler om deg, samt å få korrigere eller slette disse opplysningene. Det er bare å kontakte oss!

Utlevering til tredjepart
Vi verken selger, handler med eller på annen måte overfører personlig identifiserbare opplysninger til utenforstående parter med unntak av til forhandlere og betrodde tredjeparter som leverer tjenestene som kreves for å kunne drive nettstedet vårt eller tilhørende systemer og programmer.

Samtykke
Ved å bruke nettstedet vårt godtar du innholdet i vår personvernpolicy og måten vi kan komme til å bruke personopplysninger vi samler inn eller på annen måte får sendt til oss via dette nettstedet.

Et svensk familieforetak som har videreført verdiene, kvalitetsfokuset og engasjementet fra oppstarten for 45 år siden.

Vi produserer modernekvalitetskjøkkener med følelse. For oss er skreddersydde løsninger en selvfølge enten du skal fornye eller forandre kjøkkenet ditt helt. Vi og alle andre i Creoform-familien fokuserer på høy kvalitet, god service og vakkerdesign. Og framfor alt mener vi at det skal være enkelt og morsomt å kjøpe et nytt kjøkken. Velkommen til oss i Creoform Kjøkken.