Få et eksklusivt knivsett og blokker fra Global når du bestiller nytt kjøkken. Verdi Kr 5 929,-

Creoform – med en følelse for kjøkken
Fornye og forandre.

Noe helt spesielt.

Kjøkkeninnredning fra Creoform Kjøkken er noe helt spesielt. I tillegg til at vi har markedets største utvalg av kjøkkenfronter, kan du også få kjøkkenfronter som du selv designer. I vårt store sortiment av kjøkkeninnredninger finner du mange kjøkkenfronter, skuffer og benkeplater med forskjellig design, farge og materiale – pluss spennende innredningsdetaljer og smart tilbehør.

Med Creoform Kjøkken kan du velge mellom to smarte oppussingsalternativer – du kan fornye eller forandre. Enten fornyer du kjøkkenet ditt ved å bytte ut fronter, benkeplater og innredning, eller så forandrer du kjøkkenet helt fra bunnen av. Rett og slett kjøkkenoppussing på den enkleste og beste måten.

Fra tanke og idé til
virkelighet.

Creoform Kjøkken ble stiftet i 2003. Hensikten var å etablere Sveriges smidigste produksjon av kjøkkeninnredninger og basere alt på god design, høy kvalitet og ypperlig service. Uansett om du vil forandre kjøkkenet ditt helt fra bunnen av eller fornye det f.eks. ved å skifte kjøkkenfronter, skuffer og tilbehør.

Familiebedriften der alt handler om
kvalitet, service og design.

Spiren til Creoform Kjøkken ble sådd allerede i 1975, da en av våre grunnleggere så for seg muligheten til å renovere kjøkkenfronter på en enkel og smidig måte. Behovet var stort, metoden ble patentert og spredt ut i Skandinavia. Suksessen var snart et faktum. I årenes løp har vi skaffet oss stadig bredere kunnskap om hva som gjør et kjøkken til et godt kjøkken, og hva som gjør kunder til fornøyde kunder.

Et svensk familieforetak som har videreført verdiene, kvalitetsfokuset og engasjementet fra oppstarten for 45 år siden.

Vi produserer modernekvalitetskjøkkener med følelse. For oss er skreddersydde løsninger en selvfølge enten du skal fornye eller forandre kjøkkenet ditt helt. Vi og alle andre i Creoform-familien fokuserer på høy kvalitet, god service og vakkerdesign. Og framfor alt mener vi at det skal være enkelt og morsomt å kjøpe et nytt kjøkken. Velkommen til oss i Creoform Kjøkken.