Få et eksklusivt knivsett og blokker fra Global når du bestiller nytt kjøkken. Verdi Kr 5 929,-

Nytt kjøkken på gang? Vi skreddersyr etter dine mål.
Med følelsen av et plassbygd kjøkken om du vil.

veien til
nytt kjøkken
Se filmen om Creoform Kök

Leter du etter den rette følelsen i et nytt kjøkken?
Forvent store ting fra oss på Creoform Kjøkken.

Creoform Kjøkken er tuftet på tanken om at vi skal ha Nordens smidigste produksjon av kjøkkeninnredninger og basere alt på tiltalende design, høy kvalitet og veldig god service. Derfor er det skreddersydde standard for oss, og du kan velge løsninger fra et av markedets bredeste utvalg. Du får et nytt kjøkken til en svært god pris.

Et tidløst og naturnært bistrokjøkken

Her har vi et herlig bistrokjøkken i en moderne ånd og et naturlig skandinavisk innslag. Som tilegnet for putrende gryter, en temperert vin og et godt samvær.

Moderne og realistisk kjøkken med minimalistiske linjer.

Et kjøkken med brede dører som virkelig innbyr. Moderne og stilrent uten å bli kalt kjedelig.

Moderne kjøkken med New York-feeling.

Klassisk industrikjøkken med grå dører og subway-fliser. En utrolig fin induksjons-komfyr fra Bertazzoni i Heritage-serien. Beslag og detaljer i messing. Ekstra Luksus som skaper en riktig New York-følelse.

Smakfull eleganse i et mindre kjøkken

Skandinavisk bevissthet. Hvem sa at kun store kjøkken kan være stilige.

Naturlig Tre-kjøkken i Ask med plassbygd følelse

Den lekre dørmodellen Robus Ask kan man aldri bli lei av. Dørene passer inn i så vel minimalistiske som i landlige hjem og kombinerer disse to helt utmerket.

Et nytt kjøkken med plassbygd følelse. Litt utenom det vanlige.

Litt strammere enn et sekelskiftekjøkken, men med samme følelse som et plassbygd kjøkken. De smekre listene mellom skap og skuffer bidrar til følelsen. Store arbeidsflater åpner for inspirert matlaging og avslappet samvær.

Minimalistisk, med store innbydende flater.

Store, glatte kjøkkenfronter med stilrene håndtak og knotter. Minimalisme som gir ro, i en stil som har fått navnet bistro.

Som et plassbygd kjøkken. Skreddersydd for å romme det gode livet!

Et sekelskiftekjøkken. Solid, rustikt og med den plassbygde følelsen. Fullstendig innfelte kjøkkenfronter og -skuffer. Skreddersydd med store arbeidsflater og oppbevaringsplass til alt. Tidløs estetikk fra gulvsokkel til taklist.

Minimalistisk design. Kjøkkenøy som gir muligheter.

Minimalistisk med store, glatte fronter. Stilrene håndtak. En kjøkkenøy for kreativitet, samvær og små og store hverdagsoppgaver. Farge og materiale etter smak og lynne. Milano tilhører storbyserien.

Høyglans. Aluminiumdetaljer.

Sobert. Overveldende hvitt. Integrerte håndtak i aluminium er en lavmælt detalj som gir kjøkkenet særpreg. Velg mellom høyglanset og halvmatt utførelse. Paris er en av våre storbymodeller.

Et nytt kjøkken designet for ekte storbyfølelse.

Et nytt kjøkken med store, glatte og moderne overflater. Høyglans eller mattlakkert. Et strammere utseende med bredere fronter og skuffer. Minimalisme med innfelte grep i stedet for utenpåmonterte håndtak.

Bonderomantikk på kjøkkenet.

Et nytt kjøkken hvor spennende vitrineløsninger med kryssende og rette sprosser er i effektfull samhandling med hverandre. Dekorativt med vakre karmlister og matchende vegghyller.

Med herlig grønn skogsfølelse.

Fargen kan kalles skoggrønn. Lister mellom, over og under skapene gir følelsen av et plassbygget kjøkken. Kjøkkenet er å finne et sted i Norrlands skoger.

Rustikk og massiv på landsbygda.

Fliser, takbjelker og massivt tregulv – hva passer vel bedre her enn en kjøkkenfront i massivt tre? Huset er et gammelt kornmagasin, og kjøkkenet ligger nå i det som tidligere var drengeboligen.

Rustikt og romantisk.

Veggpanel med pearl pont i harmoni med pilaster dekorert kjøkkenvinduer. Vegghyllen er laget for å passe perfekt mellom skap og vinduer. Stekeovn på kjøkkenøya og takhenger vifte.

Creoform leder deg hele veien fram til et nytt kjøkken med moderne funksjonalitet.

Vi vil at ditt nye kjøkken skal bli nøyaktig sånn somdu har sett det for deg – og helst overstige forventningene dine. Nytt ogfresht. Moderne, lett å holde rent og kanskje med nye bekvemmeligheter. Eller rett og slett et kjøkken med den plassbygde følelsen.
Et sted for nytelse, hvile og samvær.
Et hjerterom du er stolt av å invitere gjester inn i.

—1

Første møtet

Sammen går dere gjennom aspekter om følelse, stil, farger, funksjoner, materialer og planløsning. Du blir veiledet fram til ditt nye kjøkken. Gjerne hjemme hos deg!

—2

OPPMÅLING

Kjøkkenspesialisten tar også målene som er så viktige for et perfekt sluttresultat. Målene er spesielt viktige for skap, fronter og benkeplater helt ned til den minste millimeter.

—3

Produksjon

På vår svenske fabrikk produserer vi et stort antall kjøkken. Store og små, og alle er skreddersydde. Her sørger vi også for at alt du trenger, blir omhyggelig pakket og sendt av gårde til din kjøkkenspesialist.

—4

Montering

Våre kjøkkenspesialister sørger for at monteringen utføres, at tidsplanen holdes, og at arbeidet blir skikkelig utført. Når dette er gjort, gjenstår bare innvielsen av kjøkkenet

Gratis hjemmebesøk
helt uten forpliktelser.

Finn din nærmeste forhandler!

Kjøkkentilbehør som gjør det lille ekstra for et nytt kjøkken.

Et nytt kjøkken fra oss skal føles komfortabelt lenge. Derfor er all kjøkkeninnredning fra oss nøye utvalgt med tanke på slitestyrke, design og funksjon. Et eksempel på gjennomtenkt kjøkkeninnredning er hjørneskapsuttrekket med hylleplater utstyrt med antisklibelegg. Et annet eksempel er alle de smarte innredningløsningene til kjøkkenskuffene våre. De gjør virkelig livet mer komfortabelt. Innholdet blir lett tilgjengelig, og du får god orden og oversikt. Fokus på detaljer gir en bedre hverdag.

Comfort
Base
270° karusell
Intra Quadra
Box
Stein - Galaxy Black
Intra Omnia
Gryteskuff med TopSide
Crystal Touch
Kjøkkenskuffe med redskapsinnlegg i lakkert eik.
Intra Frame
Revo 90
Mora MMIX K7
Fusion
Stein - Bianco Sardo
Laminat - Vit
Laminat - Mika Nero
LeMans II
Antikk tinn 83 & Rustfri look 71
Gryteskuff med TopSide og OrgaStore.
Dispensa

Et svensk familieforetak som har videreført verdiene, kvalitetsfokuset og engasjementet fra oppstarten for 45 år siden.

Vi produserer modernekvalitetskjøkkener med følelse. For oss er skreddersydde løsninger en selvfølge enten du skal fornye eller forandre kjøkkenet ditt helt. Vi og alle andre i Creoform-familien fokuserer på høy kvalitet, god service og vakkerdesign. Og framfor alt mener vi at det skal være enkelt og morsomt å kjøpe et nytt kjøkken. Velkommen til oss i Creoform Kjøkken.