Få et eksklusivt knivsett og blokker fra Global når du bestiller nytt kjøkken. Verdi Kr 5 929,-

Bli med i Creoform-familien. Vi søker forhandlere med engasjement for kjøkken og god service.

Vi er et solid familieforetak som nå drives av andre generasjon og har over 45 års erfaring med kjøkken og kjøkkenfronter. Helt siden starten har vi tuftet virksomheten vår på kvalitet, design og service.

Kvalitet i alle ledd. Vi stiller høye krav til våre leverandører og til vår egen produksjon samt til våre transportører og montører. Design som er tiltalende, brukervennlig og holdbar. Vi har et av
markedets absolutt bredeste sortiment av modeller, materialer og farger.  Service, nivået vi holder, er vi veldig stolte av. Vi gjør alt for at våre kunder og forhandlere skal få support så raskt som
nødvendig.

Vi hjelper hverandre.

Creoform Kjøkken har en sentralisert markedsføringsfunksjon som håndterer markedsføringen på nasjonalt nivå Sverige
og Norge. Leads (potensielle kunder) og kundeforespørsler som kommer inn viavår sentrale hjemmeside, Facebook og andre markedsføringskanaler, videreformidles direkte til forhandleren som er nærmest kunden. Som forhandler
av Creoform Kjøkken inngår du i en gruppe med kompetente kjøkkenspesialister med lang yrkeserfaring.  I årenes løp har
vi utviklet god lagånd blant forhandlerne våre, og alle hjelper alle. Dermed kan du alltid få svar på praktiske spørsmål, teste ut ideer på andre og få innsikt i hvordan andre forhandlere for eksempel håndterer markedsføringen sin lokalt. Det gir deg raskt svar på hva som fungerer og hva som ikke gjør det. Vi har en egen forhandlergruppe på Facebook, hvor det foregår kunnskapsutveksling og diskusjoner, og i tillegg får du opplæring i våre produkter og ordresystemet vårt. Høres det interessant ut? Ta kontakt med oss, så tar vi oss en rundtur i fabrikken vår og blir bedre kjent med hverandre.

Joakim Andersson
, Creoform Kök

Spesialmål er standarden hos oss.

Vår produksjon foregår primært på vår egen fabrikk i Hallstahammar. Det gjør at vi har full kontroll over kvalitet, ledetider og leveranser. Forhandlerne våre mottar raskt nøyaktige leveransemeldinger, og vi overholder alltid avtalte leveringstider. Takket være egen produksjon kan vi også skreddersy kjøkkener, helt eller delvis, til en lav merkostnad. Det gir kundene våre mange muligheter og dermed store salgs-fordeler for forhandlerne våre. Spesialmål er like vanlig for oss som standardmål, og det betyr at våre forhandlere trygt kan ta på seg alle slags kjøkkenbestillinger.

En ny og fresh kjøkkenfølelse skal være innen rekkevidde for alle.

Vårt utgangspunkt er et konsept som vi kaller «Fornye eller forandre?». Det innebærer at kunden kan få hjelp både med kjøkkenoppussing i form av for eksempel bytte av kjøkkenfronter, og med
montering av et komplett nytt kjøkken. Når det gjelder nye, komplette kjøkkener, spenner Creoforms sortiment fra enklere, prisgunstige basismodeller til eksklusive kjøkken med plassbygd følelse og mange detaljer. Vi har med andre ord flere priskategorier i vårt sortiment og dermed mulighetene til å oppfylle mange forskjellige kundebehov. Creoform Kjøkken har lang erfaring i å skreddersy fronter til eksisterende skapstammer. Dermed kan vi også hjelpe alle som ønsker å pusse opp sitt eksisterende kjøkken.

Ved å bestille et hjembesøk og dermed gi personlig informasjon til Creoform Kjøkken, godtar du at de brukes i samsvar med vår personvernpolicy.

Takk!

Vi vil kontakte deg med ytterligere informasjon for å bli forhandler av Creoform Kjøkken. Hvis du har spørsmål eller bekymringer, så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Nå ser det ut til at du har gått glipp av å fylle ut litt informasjon. Vennligst prøv igjen.

Et svensk familieforetak som har videreført verdiene, kvalitetsfokuset og engasjementet fra oppstarten for 45 år siden.

Vi produserer modernekvalitetskjøkkener med følelse. For oss er skreddersydde løsninger en selvfølge enten du skal fornye eller forandre kjøkkenet ditt helt. Vi og alle andre i Creoform-familien fokuserer på høy kvalitet, god service og vakkerdesign. Og framfor alt mener vi at det skal være enkelt og morsomt å kjøpe et nytt kjøkken. Velkommen til oss i Creoform Kjøkken.