Få et eksklusivt knivsett og blokker fra Global når du bestiller nytt kjøkken. Verdi Kr 5 929,-

Få en kjøkkenspesialist hjem til deg. Avtal et kostnadsfritt hjemmebesøk helt uten kjøpsforpliktelser.

På hjemmebesøk har kjøkkenspesialisten med seg farge-, stil- og materialprøver som gir deg muligheten til å se hvordan bl.a. kjøkkenfronter vil ta seg ut på ditt kjøkken.
Lysinnslipp, eksisterende belysning, farger og mønstre hjemme hos deg, vil som regel påvirke sluttresultatet. Du kan fortelle oss om dine ønsker og synspunkter i ro og mak. Sammen går dere gjennom alt som er viktig for at du skal få virkeliggjort drømmekjøkkenet ditt, og underveis er kjøkkenspesialistens lange erfaring til uvurderlig støtte.

Mange ser på hjemmebesøket som gull verdt. Her diskuterer man løsninger, kartlegger muligheter og får svar på spørsmål. Og det er helt kostnadsfritt – vi tilbyr dette som en hyggelig service for våre
kunder, helt uten kjøpsforpliktelser.

Bestill hjemmebesøk i dag. Fyll ut skjemaet nedenfor, så hører du snart fra oss!

Ved å bestille et hjembesøk og dermed gi personlig informasjon til Creoform Kjøkken, godtar du at de brukes i samsvar med vår personvernpolicy.

Nu är vi snart hemma hos dig!

En av våra köksspecialister kommer att kontakta dig för att boka in dag och tid för ett kostnadsfritt hembesök.
Har du några frågor eller funderingar tills dess är du varmt välkommen att kontakta oss.

Ojdå, nu verkar det som att du har missat att fylla i någon information. Vänligen prova igen.

Et svensk familieforetak som har videreført verdiene, kvalitetsfokuset og engasjementet fra oppstarten for 45 år siden.

Vi produserer modernekvalitetskjøkkener med følelse. For oss er skreddersydde løsninger en selvfølge enten du skal fornye eller forandre kjøkkenet ditt helt. Vi og alle andre i Creoform-familien fokuserer på høy kvalitet, god service og vakkerdesign. Og framfor alt mener vi at det skal være enkelt og morsomt å kjøpe et nytt kjøkken. Velkommen til oss i Creoform Kjøkken.